De 7 hotteste sommertrends for kvinder i 2022

Det er officielt maj, og det kan kun betyde én ting: sommeren er lige rundt om hjørnet!

Det kan være svært at forudsige, hvilke tendenser der vil være hotte i den kommende sæson, men derfor er vi her for at hjælpe dig. Vi har taget et kig på runways og gravet lidt rundt for at finde frem til de 7 hotteste sommertrends for kvinder i 2022.

Læs videre for at se, hvilke tendenser der er kommet med på listen!

1. Kjoler til sommer

kjoler

Om sommeren handler det om at have let og luftigt tøj på, der holder dig kølig i den brændende varme. Derfor er kjoler den perfekte outfit til sommeren. De er løse og flydende, hvilket gør dem ideelle til varmt vejr.

Kjoler findes også i mange forskellige stilarter, så du kan finde den perfekte kjole til din kropstype og personlige smag. Uanset om du er til minikjoler, maxikjoler eller noget midt imellem, er der en kjolestil derude til dig.

Så hvis du ønsker at være cool og smart denne sommer, så vælg en kjole du vil ikke blive skuffet.

2. Fart på farverne

Gestuz kjole

Sommertrend nummer to er at der til sommer bliver fart på farverne. Vi ser mange forskellige farver blive brugt, men de mest almindelige er guld, blå og grøn. Disse farver giver et festligt og trendy look til ethvert outfit.

Guld er en varm og glamourøs farve, der tilføjer et sofistikeret touch til ethvert look. Blå er en klassisk sommerfarve, der passer godt sammen med lysere nuancer. Grøn er frisk og fuld af energi - perfekt til at give dette outfit et pust af liv.

3. 1990'ernes vibe

Baum und Pferdgarten kjole kjole

Selv om vi ikke kan forudsige, hvilke tendenser der vil være populære i sommeren 2022, kan vi se tilbage på tendenserne fra sommeren 1992 for at få en idé.

De tidlige 90'ere var præget af en frimodig og afslappet stemning. Stilene var naturlige og behagelige og havde en jordnær følelse. Tænk på bondebluser, denim cut-offs og Birkenstocks.

Vi forudser, at denne afslappede æstetik vil få et comeback i sommeren 2022. Så hvis du ønsker at udnytte 90'ernes tendenser, skal du holde øje med luftige bluser, distressed denim og naturlige materialer som bomuld og hør.

4. Pastelgrønne jakkesæt

Jakkesæt er en sikker vinder, når det kommer til business-dress codes. Det er derfor, at vi ser mange pastelgrønne jakkesæt denne sommer. De er elegante og moderne på samme tid, og vil give dig et professionelt udseende - uanset om du skal til jobsamtale eller til et formelt arrangement.

5. Croptops

 

Han Kjøbenhavn top

 

Croptops vil stadig være trendy i 2022 og vil fortsat være en vigtig spiller i enhver modebevidst kvindes garderobe. De er perfekte til at vise dine kurver frem og tilføre et strejf af sexethed til ethvert outfit. Vi anbefaler, at du bærer dem sammen med bukser eller nederdele med høj talje for at skabe et elegant, poleret look. 

6. Vegansk læder

 

Han Kjøbenhavn jakke

 

I sommeren 2022 vil læder være på mode i hele verden. Dette hårde, men elegante materiale vil give ethvert outfit en kant. Kig efter vegansk læderbukser, nederdele og shorts samt jakker og veste. 

Vegansk læder vil være en vigtig spiller i sommerens blanding af hårde og feminine styles. Sørg for at tilføje et strejf af vegansk læder til din garderobe for at være på forkant med udviklingen.

7. Oversized silhuetter

Gestuz Blazer

Oversized silhuetter vil fortsat være populære i sommeren 2022. Vi elsker denne trend, fordi den er behagelig og giver dig et afslappet og ubesværet look.

Sæt en oversized blazer sammen med en tank top og nogle skinny jeans for et afslappet sommerlook, eller gå efter en flydende kjole i et let stof for en mere feminin udgave af trenden. Uanset hvad, kan du ikke gå galt i byen!

Det er altid interessant at kigge ind i fremtiden og se, hvilke tendenser der vil være hotte til sommer. Selv om nogle af disse kan virke lidt langt ude, kan vi være sikre på, at der vil være noget, der fanger vores opmærksomhed og får os til at prøve det. Så uanset om du ønsker at opdatere din stil eller blot få lidt inspiration, så skal du sørge for at tjekke disse 10 tendenser for sommeren 2022!

 


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres