Baum und Pferdgarten: Det danske tøjmærke med international anerkendelse

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er et af Danmarks førende tøjmærker, der er kendt for sin unikke stil og høje kvalitet. Siden opstarten i 1999 har mærket opnået en stor international anerkendelse og er blevet et af de mest eftertragtede mærker inden for modeverdenen.

Baum und Pferdgarten Look

Historien om Baum und Pferdgarten startede i 1999, da to danske designere, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, besluttede sig for at starte deres eget tøjmærke. Deres vision var at lave tøj, der kombinerer femininitet med en stærk og moderne estetik, og siden da har mærket oplevet stor succes og vækst.

Baum und Pferdgarten jakke BRONWEN SALTED LIME

Mærkets design er kendetegnet ved en blanding af femininitet og stærke linjer, hvilket giver tøjet en unik og moderne look. Baum und Pferdgarten fokuserer på at lave tøj af høj kvalitet, der kan holde i mange år frem. Det er et tøjmærke, der passer til kvinder i alle aldre, der søger tøj med et eksklusivt look.

Baum und Pferdgarten har en bred vifte af produkter, herunder blazere, kjoler, nederdele, skjorter, bukser og jakker. Alle produkter er designet med en unik touch, der gør dem til et godt valg for kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

BAUM UND PFERDGARTEN BLAZER BINE SALT AND PEPPER

Mærket er også kendt for sin bæredygtighed og har en stærk holdning til at producere tøj på en måde, der er god for både mennesker og miljø. Baum und Pferdgarten bruger kun de bedste materialer og sørger for, at alle deres produkter er fremstillet under fair arbejdsforhold.

Baum und Pferdgarten runway

Alt i alt er Baum und Pferdgarten et af Danmarks førende tøjmærker, der har opnået en stor international anerkendelse for sin unikke stil og høje kvalitet. Det er et mærke, der appellerer til kvinder i alle aldre, der søger tøj med et eksklusivt look og en bæredygtig profil.

Shop Baum und Pferdgarten HER!


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres